Tgrt Haber
11 Haziran 2016 10:31

E okul Karne Notu Sorgula - E Okul karne notları, Veli Bilgilendirme Sistemine giriş (E OKUL)

E Okul, E okul giriş, e Okul Karne Notu Sorgulama yapın. E okul nedir? e okul karne notları nasıl sorgulanır? e okul Veli Bilgilendirme Sistemi, karne sorgula, İnternetten karnelere nasıl bakılır? Bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz..

E okul Karne Notu Sorgula - E Okul karne notları, Veli Bilgilendirme Sistemine giriş (E  OKUL)
E OKUL,E Okul Karne Notu,e okul karne notu Sorgulama,e okul karne notları,E okul karne,e okul Veli Bilgilendirme Sistemi,e okul,e okul giriş,e okul veli,e okul vbs,e-okul,karne sorgulama,e okul not,e okul öğrenci,e okul sorgula

E okul, E okul giriş, e Okul Karne Notu Sorgulama yapın. E okul nedir? e okul karne notları nasıl sorgulanır? e okul Veli Bilgilendirme Sistemi, e okul sorgula, İnternetten karnelere nasıl bakılır? Karne sorgulama, Detaylar haberimizde. 2015-2016 eğitim öğretim yılı 17 Haziran’da sona eriyor. 3 aylık bir aranın ardından yeni eğitim öğretim yılı 19 Eylül 2016’da başlayacak. Yaz tatiline girecek öğrencilerin karne heyecanı da başladı. Sabahçı öğrencilere 8.30 – 9.00 , öğlenci öğrencilere ise 10.00 – 11.00 saatleri arasında karneleri verilecek. Veliler ise öğrencilerin karnelerine internet ortamından ulaşabilecek. Karnede not değiştirmek ve velileri kandırmak bundan sonra pek de mümkün olmayacak gibi gözüküyor. Bütün detaylar burada...

Bu adrese girerek veliler karne notlarına ulaşabilecekler. Üst kısımda bulunan “Veli Bilgilendirme Sistemi Grişi” bölümüne veliler öğrencinin TC kimlik numarası ve öğrenci numarasını girdikten sonra sağ taraftaki rakamları da yanındaki kutucuğa yazarak girebilirler.
E okul Karne Notu Sorgula - E Okul karne notları, Veli Bilgilendirme Sistemine giriş (E  OKUL)

Zamanla daha çok okulun projeye katılması ile öğrencilerin yazılı notları, devamsızlıkları ve karneleri gibi bilgilere ulaşmak mümkün.

E-Okul Mobil Uygulaması Nedir?

Akıllı telefonlar içinde uygulama mevcut. Telefonunuzun markasına göre App Store veya Google Play Store’dan uygulama ücretsiz olarak indirilebilir. Sistemi kullanmak için öğrencinin TC kimlik numarası ve öğrenci numarası yeterli oluyor. Sistemden aynı zamanda öğrencinin haftalık ders programı, derslerin başlangıç bitiş saati, derslere girecek öğretmenler ve devamsızlık durumu gibi bilgilere ulaşmak mümkün.

Sistemde öğretmen girişi bölümü de bulunuyor. Bu bölümden öğretmenler yazılı sonuçlarını girebilecek, ders programlarını ayarlayabilecek ve duyurular yapabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...