Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 12:49 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 12:59

İbn Haldun Üniversitesi yeni projelerini tanıttı

İbn Haldun Üniversitesi yöneticileri, basın mensupları bir araya gelerek yeni projelerini tanıttı.

İbn Haldun Üniversitesi yeni projelerini tanıttı
İbn Haldun,İbn Haldun Üniversitesi

Gazete ve televizyon kanallarının yayın yönetmenleri ve yöneticileri ile muhabirlerinin katılımıyla, İbn Haldun Üniversitesi’nde bir basın buluşması gerçekleştirildi. Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. İrfan Gündüz, Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necmeddin Bilal Erdoğan ve Rektörü Prof. Atilla Arkan’ın da katıldığı kahvaltılı basın buluşmasında, İbn Haldun Üniversitesi'nde ve Külliyesinde sunulan imkânlar tanıtıldı.

GELECEĞE DOĞRU KARARLI ADIMLAR

Rektör Prof. Atilla Arkan “Geleceğe Doğru Kararlı Adımlar” başlıklı bir sunum yaptı. Etkinlikte üniversitenin fakülte ve bölümleri, uluslararasılaşmaya dönük çalışmaları, beceri ve yetkinlik odaklı yenilikçi eğitim-öğretim süreçleri, toplumsal fayda temelinde yapılan projeler tanıtıldı. Bunun yanı sıra İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi başta olmak üzere eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini yürüttükleri yerleşkelerinin fiziki altyapısı ile üniversitenin eğitim, araştırma, toplumsal fayda gibi çeşitli alanlardaki hedefleri de aktarıldı.

İbn Haldun Üniversitesi yeni projelerini tanıttı

Prof. İrfan Gündüz, Necmeddin Bilal Erdoğan ve Prof. Atilla Arkan basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Etkinlik stüdyo, spor merkezi, öğrenci yurtları ve fakültelerde eğitim-öğretim ortamları ve sosyal-kültürel-sportif olanakların yerinde görüldüğü bir kampüs gezisiyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...