Tgrt Haber
09 Eylül 2021 20:09

Son dakika haberi: Öğretmen atamalarına ilişkin takvim yayınlandı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamalarına ilişkin bir takvim yayınladı. Buna göre başvurular 27 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Atama sonuçları ise 31 Ocak 2022'de açıklanacak.

Son dakika haberi: Öğretmen atamalarına ilişkin takvim yayınlandı
öğretmen,atama,MEB

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 bin öğretmen atama müjdesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamalarına ilişkin bir takvim yayınladı.

ATAMA İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR

MEB, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “15 bin öğretmen ataması için süreç başlıyor. Ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması: 27 Eylül-8 Ekim 2021. Atama sonuçlarının açıklanması: 31 Ocak 2022” ifadelerine yer verdi.

MÜJDEYİ EDOĞAN VERMİŞTİ

Sosyal medya hesabından dün akşam saatlerinde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...