Tgrt Haber
07 May 2022 13:32 - Güncelleme : 07 May 2022 14:40

Bakan Yanık duyurdu: 4 bin 175 personel alımında sonuçlar belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakanlığa alınacak sözleşmeli personel sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 4 bin 175 personel alımı sınav sonuçları e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer üzerinden sorgulanacak.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
Bakan Yanık duyurdu: 4 bin 175 personel alımında sonuçlar belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 4 bin 175 personel alımı için yapılan sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. Sınav sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, sözlü sınavın sonuçlarının bakanlığın internet sitesinde yayınlandığını duyurdu.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI MÜLAKAT SONUÇLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı mülakat sonuçları "https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden sorgulanıyor. Bakanlık tercihler için ayrıca duyuru yapacak.

BAKAN YANIK BAŞARI DİLEDİ

“Sınavda başarılı olan tüm yeni çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diyen Bakan Yanık sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Hep birlikte 85 milyona hizmet götüreceğiz. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz.” dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gul 8 Mayıs 2022 00:05

SN BAKANIMIZIN EMEGİNE YUREGİNE SAGLIK SAYGILAR HURMETLER DİLERİM

Sonraki Haber Yükleniyor...