Tgrt Haber
18 Şubat 2020 12:00

Fuzul Yapı Başakşehir’de 10. projeye başlıyor

Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 800 milyon liralık ihaleyi alan Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, 48 bin 674 metrekarelik alanda bölgedeki 10. projesine başlıyor.

Fuzul Yapı Başakşehir’de 10. projeye başlıyor
başakşehir,

Fuzul Holding, İstanbul’un gözde yaşam merkezi Başakşehir’in çehresini değiştirecek projelere imza atmaya devam ediyor. Fuzul Holding iştiraklerinden Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından yapılan İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap ihalesini kazandı. Emlak Konut GYO ile sözleşme imzalayan Fuzul Yapı & Fuzul Gayrimenkul’ün üstleneceği projenin arazi büyüklüğü 48 bin 674 metrekare.

Haziran ayında faaliyete geçmesi beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yanı başında inşa edilecek projenin toplam inşaat alanı ise yaklaşık 121.000 metrekare olacak. Projede yaklaşık 10 bin metrekarelik park alanının yer alacağı öğrenildi.

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, konuyla ilgili bölgedeki yeni projeleriyle yine ilklere imza atacaklarını ve yine yatırımcılara kazandıracaklarını vurguladı. Bugüne kadar 7 binin üzerinde konut ve ticari ünite geliştirdiklerinin bilgisini veren Akbal, bu projemizle hem İstanbul’umuza hem de Başakşehir’imize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bugüne kadar Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila, Olimpa AVM, Olimpa Park Plus, Vadiyaka, 3. İstanbul Başakşehir ve Başakcity projelerini hayata geçiren Fuzul Yapı, 10. projesi ile de bölgede lider geliştirici rolünü devam ettirmeyi hedefliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...