Tgrt Haber
27 Aralık 2021 16:32

Denetimler arttı, iki market zincirinden üst üste indirim açıklaması geldi

Hükümetin denetimleri arttırmasının ardından zincir marketlerden üst üste indirim açıklaması geldi. CarrefourSA ve Migros, döviz kurunda yaşanan düşüşün ardından aldıkları indirim kararını duyurdu. Peki, hangi ürünler indirime girecek, marketlerde fiyatlar düşecek mi?

Denetimler arttı, iki market zincirinden üst üste indirim açıklaması geldi
migros,carrefour,indirim,market zinciri,döviz

Migros ve CarrefourSA, dolardaki düşüşe rağmen fiyatların indirilmemesi üzerine başlayan denetimlerin artmasının ardıdan üst üste indirim açıklaması yaptı. Vatandaşlar "Süte ve tuvalet kağıdına indirim geldi mi, hangi ürünlerin fiyatı düşecek?" sorularının cevabını ararken iki marketten beklenen adım geldi. 

Migros, üreticilerle yaptıkları görüşmelerin akabinde, market ürünlerinde indirime gidileceğini duyurdu. 

Denetimler arttı, iki market zincirinden üst üste indirim açıklaması geldi

MİGROS'TAN İNDİRİM AÇIKLAMASI: AYNI GÜN İÇİNDE ETİKETLERE YANSITILACAK

Migros’un konuya ilişkin yaptığı açıklamada; şeker, çay, ayçiçekyağı, un, bal, peynir gibi ürünlerde uygulanan indirime dair açıklama şöyle:

"Tüketicinin rahatlaması için girdi düşüşü beklemeden tedarik ettiğimiz meyve-sebzelerde kendi kaynaklarımızdan karşılanmak üzere, tüm meyve-sebzelerde bütün mağazalarımızda %10 indirim uygulanmaya başlandı. Ayrıca 5 litrelik Migros ayçiçekyağı 109 TL’ye inmiş olarak satılıyor. Ürünlere yenileri de eklenmektedir. Tüketicinin yoğun ilgi gösterdiği indirimli Doğadan geleneksel Karadeniz çayı 1 kilogram 29,90 TL, Migros Rize çay 1 kilogram 29,50 TL’den, Türk Şeker 5 kilogram 26,50 TL’den, 5 kilogram Migros şeker 34,90 TL’den satışa devam edilmektedir. Sinangil un 2 kilogram 16,90 TL’den, Tahsildaroğlu 500 gram peynir 36,95 TL’den, Migros bal 19,95 TL ‘den, Selpak 24’lü tuvalet kağıdı 59,90 TL’den satılmaktadır" 

Migros, üretici ve tedarikçinin indirim yapmasının ardından, tüketicinin alım gücü ve aile bütçesini bir an önce ferahlatmak için un, yağ, şeker gibi temel ürün ve ihtiyaçlar dahil tüm ürünlerdeki indirimleri, hiç bekletmeden aynı gün içinde etiketlere yansıtacaklarının altını çizerek güncel fiyatlardaki değişikliklerin haberini verdi. 

CARREFOUR'DAN İNDİRİM AÇIKLAMASI

İndirim açıklaması yapan market zincilerinden biri de CarrefourSa oldu. CarrefourSA, reyonlarındaki Carrefour ve belirli markalardaki süt, ayçiçek yağı, kaşar peyniri, domates salçası su, maden suyu, tere yağ, tost peyniri, ıslak havlu, makarna çeşitleri, çay, zeytinyağı, un, pirinç, deterjan, kâğıt havlu, tuvalet kâğıdı ile domates, ayva, avokado ve karnabahar gibi ürünlerde, yüzde otuza varan indirim yapacaklarının müjdesini verdi. "CarrefourSA olarak müşterimize doğru ürünü, doğru bir hizmet ve fiyat politikasıyla ulaştırma vizyonuyla hareket etmeye devam edeceğiz" diyen market zinciri CarrefourSa'dan güncel fiyat açıklamaları:

  • Carrefour Kaşar Peynir 500 gram 39.90 TL
  • Carrefour Ayçiçek Yağı 5 Litre 109 TL
  • Pınar Kahvaltı Keyfi Tost Peyniri 600 gram 48.95 TL
  • Barilla Makarna çeşitleri 6.25 TL
  • Carrefour Yağlı Süt 1 Litre 6.90 TL
  • Silen Ultra Tuvalet Kağıdı 12’li 27,49 TL
  • Pınar Tereyağ 1000 gram 99.95 TL
  • Komili Ege Sızma Zeytinyağı 1 Litre 59.90 TL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...