Tgrt Haber
02 Aralık 2021 12:22

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru tarihleri ve şartları!

"Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımına nasıl başvulur, son başvuru tarihi ne zaman?" soruları gündemde yer alıyor. 2020 KPSS puanına göre personel alımı yapacağını duyuran KTÜ, sözleşmeli 39 personel alacağını dair yeni bir ilan yayınladı. Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı şartları nedir, son tarih ne zaman? Haberimizde...

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru tarihleri ve şartları!
karadeniz teknik üniversitesi,personel alımı,sözleşmeli personel,başvuru tarihi

Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı yapacağını yayınladığı ilan ile duyurdu. İlana göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne hemşire, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile teknisyen kadrolarında 39 sözleşmeli personel alınağı bilgisi paylaşıldı. İşte, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) personel alımı başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru adımları!

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI VE TARİHLERİ

1 Aralık itibari ile Resmî Gazete’de yayımlanan ilan, Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığının https://online.ktu.edu.tr adresinden yapılabilecek ve başvurular 15 Aralık’ta sona erecek. Başvuru sonuçları ise, KPSS Puan türü sıralaması dikkate alınarak başvuru bitiminden 15 gün sonra yani Aralık ayının sonunda belli olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Adaylar mezuniyetine göre; 2020 KPSS Ortaöğretim (B) ile 2020 Ön Lisans (B) ve 2020 KPSS Lisans (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.
  • Başvuracak adaylar 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır.
  • Türk Ceza Kanunu'nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 (bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişiği bulunmamak.
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru tarihleri ve şartları!

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? GEREKLİ EVRAKLAR...

  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf (Başvuru işlemleri sırasında bilgisayar ortamında başvuru dilekçesine eklenecektir).
  • 2020 (Ortaöğretim) / 2020 (Ön Lisans) / 2020 (Lisans) KPSS Sonuç Belgesinin barkodlu bir nüshası.
  • Nüfus cüzdanı örneği.
  • Mezuniyet belgesinin e-Devletten alınmış barkodlu bir nüshası.

Önemli Hatırlatma:

Adaylar tek bir unvan için nitelik kodu belirterek yalnızca bir pozisyona başvuru yapabilir ve  başvuru formlarını hatalı veya eksik dolduranların *Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı bilgi ve belge ibraz edenler ve belgeleri eksik olanların başvuruları geçersiz sayılır. Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz ve atamaları yapılmış ise iptal edilerek; idare tarafından bir bedel ödenmiş ise bu bedel faiziyle birlikte tazmin edilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...