Tgrt Haber
09 May 2022 17:45 - Güncelleme : 09 May 2022 19:50

Milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge toplantısı ertelendi

Milyonlarca kişinin merakla beklediği ve yarın yapılması planlanan 3600 ek gösterge toplantısı ertelendi. Haberi, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "3600 ek gösterge toplantısı Bakanlık tarafından ileri bir tarihe ertelendi" ifadeleriyle duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge toplantısı ertelendi
3600 ek gösterge

Milyonlarca kamu çalışanın merakla beklediği 3600 ek göstergede son viraja girildi. Hükümet ile Memur-Sen’in 16 Şubat ve 16 Mart’ta yapılan toplantıların ardından 3. görüşmenin yarın yapılması planlanıyordu.

Yarın gerçekleştirilmesi beklenen 3600 ek gösterge toplantısında dair yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından yapılan açıklamada, toplantının Bakanlık tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Yalçın yaptığı açıklamada, "3600 ek gösterge toplantısı Bakanlık tarafından ileri bir tarihe ertelendi" ifadelerine yer verdi.

Toplantının ertelenmesinin nedeni olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in iş sağlığı ve güvenliği haftası nedeniyle programının yoğun olmasından kaynaklandığı belirtildi. 

"MAYIS AYI İÇERİSİNDE BİTİRECEĞİMİZ ÇALIŞMALARDAN BİR TANESİ"

Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin daha önce yaptığı açıklamada, "Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi, mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan bir tanesi. Onu da kapsamlı bir şekilde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle de bunu paylaşacağız. Dolayısıyla çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı. Türkiye’nin işçileri, Türkiye’nin emekçileri, emeklileri Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...