Tgrt Haber
05 May 2022 08:28 - Güncelleme : 05 May 2022 08:32

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı açıldı mı, ne zaman açılacak?

Metro özellikle büyükşehirlerde ulaşım kolaylığı açısından oldukça büyük avantaj sağlıyor. Kritik noktaları birbirine bağlayan metro hattı projelerinden biri ise Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı yapım çalışmalarına devam ediyor. Peki, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak? İşte detaylar…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının açılacağı tarihi açıkladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının açılacağı tarihi açıkladı.

Uzak mesafeleri kısa mesafede birbirine bağlayan metro ve Marmaray hatları en sık kullanılan güzergahları birbirine bağlayarak şehrin hem trafik sorununu çözüyor hem de zamandan tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor. Büyükşehirlerde önem verilen bu metro çalışmalarından biri olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının ne zaman açılacağı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? İşte tarih…

PENDİK-SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI METRO HATTI AÇILDI MI?

Ulaşım açısından büyük kolaylık sağlayan metro hatlarının sayıları her geçen gün artarken yapım aşamasında olan ve vatandaşlar tarafından heyecanla beklenen Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının açılacağı tarihi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu duyurdu.

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı açıldı mı, ne zaman açılacak?

Önemli bir güzergah olan ve açılışıyla uzak mesafeleri kısaltarak büyük ulaşım kolaylığı sağlayacak metro hatlarından biri ise Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı güzergahına yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı şantiyesindeki işçilerle iftarda bir araya geldi ve konu hakkında bilgi verdi. Bakan Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının açılacağı tarihi açıkladı.

PENDİK-SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI METRO HATTI NE ZAMAN AÇILACAK?

Metro hattının açılış tarihi hakkında bilgi veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik ve inşallah sinyalizasyon ve sistem emniyet testlerinin tamamlanmasıyla en geç ağustos ayında bu projemizi İstanbulluların hizmetine sunmanın gayreti içindeyiz." İfadelerin, kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...