Tgrt Haber
22 Haziran 2022 09:21 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 10:55

Son dakika: Benzine indirim geliyor: Gece yarısından itiberen...

Son dakika haberine göre benzine indirim geliyor. Brent petroldeki resesyon endişelerine bağlı düşüş pompa fiyatlarına yansımaya başlıyor. Sektör kaynakları beklenen indirimi bildirdi. İşte İstanbul, Ankara, İzmir indirimli akaryakıt fiyatları...

Editör: Hasan Selçuk Turan / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: Benzine indirim geliyor: Gece yarısından itiberen...
benzin

Sektöre yakın kaynaklarının aktardığı bilgiye göre benzin fiyatlarında 25 kuruşluk indirim bekleniyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Artan resesyon endişesi petrol fiyatlarını baskılamaya devam ediyor. ABD'de benzin fiyatlarında vergi indirimi için Joe Biden'ın bugün düğmeye basması beklenirken, Brent petrolün varil fiyatı bugün yüzde 3,5 azalışla 19 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyeye geriledi.

ABD Başkanı Joe Biden pazartesi, ülkede yükselen benzin fiyatlarıyla mücadele için vergide geçici muafiyet ilan edebileceklerini belrtmişti. Hafta sonuna kadar bu konuda bir karara varılacağını bildiren Biden'ın beklenen açıklamayı bugün yapacağı basına sızdırıldı. 

Öte yandan Biden, yükselen akaryakıt fiyatlarına karşı petrol şirketlerine arzı artırma çağrısı yapmıştı.

Son günlerde düşüş trendine giren Brent petroldeki seviyelerin akaryakıt fiyatlarına da yansıması bekleniyordu. Sektörden ilk adım geldi. 

Motorin geçen hafta gelen zamlarla 30 TL'yi aşarken benzinde fiyatlar 27,5 TL civarındaydı. Motorin için henüz bir indirim bildirilmedi.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR GÜNCEL İNDİRİMLİ AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL

Motorin: 29,99 TL

Benzin: 27,49 TL (Bu geceden itibaren 27,24 TL olacak)

LPG: 12,41 TL

ANKARA

Motorin: 30,04 TL

Benzin: 27,62 TL (Bu geceden itibaren 27,37 TL olacak)

LPG: 12,31 TL

İZMİR

Motorin: 30,05 TL

Benzin: 27,61 TL (Bu geceden itibaren 27,36 TL olacak)

LPG: 12,04 TL

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...