Tgrt Haber
15 Ekim 2021 15:11

Twitter, uygulama içi reklamları artırıyor

Twitter Ürün Lider Bruce Falck, uygulama içerisindeki reklamları yanıtlara da yerleştireceklerini açıkladı. Falck, bu reklam formatının insanları ve konuşmaları nasıl etkilediğini test edeceklerini söyledi.

Twitter, uygulama içi reklamları artırıyor
Twitter,

Twitter, uygulama içerisindeki reklamları yaygınlaştıracak bir özellik geliştirmeye başladı.

Twitter’ın Ürün Lideri Bruce Falck tarafından duyurulan habere göre, artık tweetlere verilen yanıtlarda da reklam gözükecek. Dünya genelinde test sürecine başladıklarını açıklayan Falck, yeniliğin Android ve iOS uygulamasında kullanıma sunulduğunu söyledi.

Bruce Falck sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tweetin altındaki ilk, üçüncü veya sekizinci yanıta reklam ekleyeceklerini duyurdu. Konuya ilişkin açıklama yapan Falck, bu reklam formatının insanları ve konuşmaları nasıl etkilediğini test edeceklerini söyledi.

Ek olarak reklamları uygulama içerisinde ekleyebilecekleri farklı noktaları da araştırdıklarını açıklayan Falck, “Öğrendiklerimizi inceleyeceğiz ve kalıcı hale getirmemiz gereken bir şey varsa anlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

ANDROİD VE İOS UYGULAMALARINDA KULLANILIYOR

Yanıt reklamları şu an için Twitter’ın Android ve iOS uygulamalarında kullanılabiliyor. Masaüstü sürümünde ise henüz desteklenmiyor. Eğer şirket bu deneyimi hayata geçirmeye karar verirse, ilerleyen günlerde bütün kullanıcıların erişimine açacak.

Twitter yeni bir özellik denemeye başladığında ilk olarak mobil ile başlıyor, sonrasında masaüstüne taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...