Tgrt Haber
01 Ekim 2021 11:36

Varlık Fonu Türk Telekom hisselerini istiyor: İlk açıklama geldi

Bankalardan Türk Telekom hisselerinin Varlık Fonu’na devri konusundaki haberler için KAP'a açıklama yapıldı. Varlık Fornu'nun henüz resmi teklif yapmadığı kaydedilen açıklamada, "Bahsi geçen hisse devrine ilişkin herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Bankamız, söz konusu hisselere ilişkin opsiyonlarını her zaman değerlendirmektedir" denildi.

Varlık Fonu Türk Telekom hisselerini istiyor: İlk açıklama geldi
türkiye varlık fonu,türk telekom,kap

Türkiye Varlık Fonu’nun Türk Telekom’un çoğunluk hissesini almak istediği iddiaları ortaya atılmış, hatta bankalarla temas kurulduğu ileri sürülmüştü.

İddialar üzerine bankalardan açıklama geldi. Akbank, Garanti ve İş Bankası Türk Telekom’un pay sahipleri arasında bulunan Levent Yapılandırma’ya (LYY) ait payların Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devri konusunda herhangi bir işlem bulunmadığını bildirdiler

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Bahsi geçen hisse devrine ilişkin herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Bankamız, söz konusu hisselere ilişkin opsiyonlarını her zaman değerlendirmektedir” denildi.

Ayrıca TVF'nin Türk Telekom hisseleri için henüz resmi teklif yapmadığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...