Tgrt Haber
22 Haziran 2016 18:56

Türkiye'nin hesaplarına uymayan sonuç

EURO 2016 F Grubu'nda Macaristan ile Portekiz karşı karşıya geldi. Türkiye'yi de ilgilendiren maç 3-3 beraberlikle sona erdi.

Türkiye'nin hesaplarına uymayan sonuç
türkiye, maç, izlanda avusturya, portekiz macaristan, euro 2016,

MACARİSTAN: 3 - PORTEKİZ: 3

İZLANDA: 2 - AVUSTURYA: 1

Euro 2016 F Grubu’nun son maçında lider Macaristan, Portekiz ile İzlanda ise Avusturya ile kozlarını paylaştı. Bol gollü geçen maçın sonucu beraberlikle son buldu ve 3-3 bitti.

Macaristan ile Portekiz arasındaki maç, bizi çok yakından ilgilendiriyordu. Macaristan kazandığı takdirde, diğer mücadelenin sonucuna bakmadan, adımızı en iyi üçüncüler arasına yazdıracaktık. 4 puanla lider durumda bulunan Macaristan ile 2 puanlı Portekiz arasında Lyon kenti ile aynı adı taşıyan statta oynanan müsabakada, İngiliz hakem Martin Atkinson düdük çaldı.

Grubun diğer maçında İzlanda, Avusturya'yı 2-1'le geçti. Bu sonuçlarla Macaristan, Portekiz ve İzlanda (En iyi üçüncüler sıralamasıyla) üst tura çıktı. Macaristan, Portekiz'i yenemediği için Türkiye'nin umutları E Grubu'nda saat 22.00'de başlayacak olan İtalya-İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç-Belçika karşılaşmalarına kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...