Tgrt Haber
28 May 2022 20:20 - Güncelleme : 28 May 2022 21:01

Beşiktaş, Jordy Caicedo ile anlaşmaya vardı

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk transferini yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, CSKA Sofia'nın Ekvadorlu forveti Jordy Caicedo ile anlaşmaya vardı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Beşiktaş, Jordy Caicedo ile anlaşmaya vardı
Beşiktaş,CSKA Sofia,Jordy Caicedo

24 yaşındaki Jordy Caicedo ile 4 yıllık sözleşme için el sıkışan Beşiktaş, Bulgar ekibi ile bonservis bedeli konusunda görüşmeye devam ediyor.

Ekvadorlu forvet yıllık 1 milyon Euro ücret vermeyi planlayan siyah-beyazlılar, CSKA Sofia ile de anlaşması halinde transferi resmen duyuracak.

Bu sezon Bulgar ekibi ile 46 maça çıkan Caicedo, 22 gol, 1 asistlik performansı gösterdi. 8 kez Ekvador Milli Takımı'nda görev yapan Caisedo, 1 gol attı. Bulgar ekibi ile çıktığı 65 maçta 31 gol atan Caicedo, 4 de asist yaptı.

Daha önce Ekvador ekipleri Universidad Catolica ve El Nacional ile Brezilya'dan Vitoria formaları giyen 24 yaşındaki oyuncu, 2021 Şubat ayında CSKA Sofia'ya transfer oldu.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...