Tgrt Haber
27 Mart 2024 21:52 - Güncelleme : 27 Mart 2024 21:53

Beşiktaş'tan TFF'ye PFDK tepkisi!

Beşiktaş, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'tan TFF'ye PFDK tepkisi!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, siyah-beyazlı futbolcu Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takım'a gönderilmesinin ardından Yücel'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle disipline sevk edildiği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

SEMİH KILINÇSOY KARARIYLA İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA YÜZÜNDEN SEVK EDİLDİ

"Ülke futbolunu en ufak bir eleştirel açıklamaya tahammül göstermeden sürekli para cezaları vererek, oyuna katkı sağlayan gönüllülerin tüm eleştiri haklarını bu vesileyle kısıtlayarak yönetmeye çalışan TFF, yeni sevkleri açıkladı. Buna göre TFF, ikinci başkanımız Hüseyin Yücel'i X hesabından, profesyonel futbolcumuz Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle PFDK'ya sevk etti."

HASAN YÜCEL DE KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Hüseyin Yücel de disipline gönderilmesine ilişkin X hesabında yer alan paylaşımında, "Sizler korkaksınız, olayları manipüle ediyorsunuz. Sizlerin vermiş ya da vereceği cezalar bizlere ancak madalya olur. Bizler Beşiktaş taraftarı olarak hep buradayız lakin sizler en kısa zamanda yolcusunuz. Bunu da sakın unutmayın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...