Tgrt Haber
29 May 2022 19:51 - Güncelleme : 29 May 2022 22:00

Dursun Özbek'in ilk transferi Süper Lig'den!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray başkanlık seçimi için 11 Haziran bekliyor. Başkan adaylarından Dursun Özbek ise başta transfer ve teknik adam olmak üzere hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Dursun Özbek,Altay,Galatasaray,Cebrail Karayel

Galatasaray camiası 11 Haziran'da yapılacak kongreyi beklerken başkan adayı Dursun Özbek şimdiden seçim sonrası hazırlıklarına başladı.

Eşref Hamamcıoğlu'yla sıkı bir yarışa girmeye hazırlanan Dursun Özbek, "Satış çok yapmayacağız, bol bol transfer yapacağız" diyerek taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

Taraftarların büyük kısmı Fatih Terim'in yeniden Galatasaray'ın başına geçmesini isterken Özbek'in bu hafta içinde Terim'le bir araya gelmesi ve 11 Haziran sonrasını planlaması bekleniyor.

Dursun Özbek'in ilk transferi Süper Lig'den!

İLK TRANSFER ALTAY'DAN!

Zaman dar olduğu için seçimi kazanacakmış gibi transfer çalışmalarına devam eden Dursun Özbek'in Altay ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Cebrail Karayel ile söz kestiği ortaya çıktı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Dursun Özbek'le görüştüğünü doğrulayan 27 yaşındaki sağ bek, "Galatasaray'ın başkan adayı Dursun Özbek ile İstanbul'a geldiğimde görüşmem oldu. Neler olacağını zaman gösterecek. Eğer anlaşma sağlanırsa tabii ki Galatasaray formasını giymeyi çok isterim." ifadelerini kullandı.

Cebrail bu sezon toplamda 32 maçta görev almıştır. 27 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol, 5 asist üretti.

Dursun Özbek ekibinin orta saha başta farklı oyuncularla da temas halinde olduğu ifade edildi. Özbek son olarak yaptığı açıklamada "Daha önce yaptığımız hataları yapmayacağız. Galatasaray için en iyisini vermek istiyoruz." demişti.

 

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...