Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 16:19 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 16:52

Fenerbahçe'de Mesut Özil dönemi sona erdi!

Son dakika haberi: Fenerbahçe'ye "Yüzyılın transferi" olarak 'Gel Beraber Mesut Olalım' sloganıyla geçen sezon devre arasında transfer olan Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 33 yaşındaki yıldız futbolcunun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu ve Özil her fırsatta Fenerbahçe'de kalmak istediğini söylemişti. Yıldız oyuncunun adı Medipol Başakşehir ile anılıyor...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'de Mesut Özil dönemi sona erdi!
Fenerbahçe,Mesut Özil,Medipol Başakşehir,transfer

Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı bırakılan Mesut Özil defteri tamamen kapandı... NTV Spor'un haberine göre; Sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Mesut Özil'in kadro dışı kararı teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un gelmesiyle de değişmedi... Mesut Özil sık sık kariyerini Fenerbahçe'de noktalamak istediğini vurgulasa da bu isteği gerçekleşmedi. Mesut Özil'in Fenerbahçe macerası buruk sona erdi.

İSTANBUL'DA KALABİLİR

Mesut Özil buna rağmen İstanbul'da kalabilir. 33 yaşındaki futbolcu, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile temas halinde...

Mesut, 2021'in Ocak ayında Arsenal'den ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Fenerbahçe'de Mesut Özil dönemi sona erdi!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...