Tgrt Haber
09 Kasım 2021 18:38

Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak? Francesco Farioli iddiası...

Son dakika Fenerbahçe haberi: Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira'nın ayrılığı gündeme gelirken, bir bomba iddia da İtalya'dan geldi. Di Marzio'nun haberine göre Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğuna Fatih Karagümrük'ün başarılı hocası İtalyan Francesco Fario'li getirmek istiyor.

Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak? Francesco Farioli iddiası...
​Fenerbahçe,Vitor Pereira,Francesco Farioli,Fatih Karagümrük

Fenerbahçe'deki ikinci döneminde 12 Süper Lig maçında 6 galibiyet alabilen, son 4 lig maçında galibiyet alamayan, UEFA Avrupa Ligi grubunda ise 4 maçta 1 galibiyet elde edebilen Vitor Pereira ile yolların ayrılacağı yönünde iddialar giderk artıyor...

Son olaran Kayserispor karşısında alınan 2-2'lik beraberlik sonrası Ülker Stadı'nda ve maç çıkışında Sarı-lacivertli taraftarlar, Ali Koç yönetimi ve Pereira aleyhine istifa tezahüratları yaptı.

İTALYANLAR FARIOLI'Yİ DUYURDU

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun internet sitesinde Francesco Calvi imzasıyla Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü çalıştıran genç teknik adam Francesco Farioli ile ilgilendiği yönünde bir haber yayınlandı. Di Marzio da sosyal medya hesaplarından bu haberi paylaştı. Haberde, Vitor Pereira ile beklenen çıkışı yakalayamayan Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'te iyi işler yapan 32 yaşındaki Farioli'yi takımın başına geçirmek istediği ifade edildi.

"ALİ KOÇ, SÜLEYMAN HURMA İLE GÖRÜŞECEK"

İtalyan basınında yer alan haberde Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un, Farioli için Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma ile görüşeceği belirtildi. Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Farioli'nin 2023'te sona erecek sözleşmesini 2024'e kadar uzattıklarını söylemişti.

NEWCASTLE UNITED'A DA YAZILMIŞTI

Francesco Farioli'nin ismi, Prens Selman önderliğindeki konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United'ın teknik direktörlüğü için de geçmiş, Newcastle United, göeve Eddie Howe'u getirmişti.

FARIOLI'NİN FATİH KARAGÜMRÜK PERFORMANSI

Alanyaspor'da Çağdaş Atan'ın yardımcısı olarak Türkiye macerasına başlayan Farioli, Mart 2021'de Fatih Karagümrük'ün başına geçti. Geçen sezon 10, bu sezon ise 12 maçta takımın başında görev yapan 23 yaşındaki İtalyan teknik adamın 1.59 puan ortalaması bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...