Tgrt Haber
19 Kasım 2021 18:55

Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi müjdesi! İtalyan basını yazdı

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan ve zirvenin 10 puan uzağında kalan Fenerbahçe, forvet hattına devre arası transfer döneminde takviye yapmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine eski golcüsü Vedat Muriqi var. İtalyanlar, Kosovalı futbolcuyu ocak ayında takımdan ayrılması muhtemel isimler arasında gösterdi.

Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi müjdesi! İtalyan basını yazdı
Süper Lig,Fenerbahçe,Vedat Muriqi

Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, özellikle forvet bölgesinde büyük sıkıntı yaşıyor. Enner Valencia dışındaki isimlerden istenilen verimi alamayan sarı-lacivertlilerin ocak ayı transfer döneminde ilk hedefi golcü takviyesi... Fenerbahçe'nin bu doğrultuda gündeminde birçok isim yer alıyor. Bu oyunculardan biri de eski golcüsü Vedat Muriqi...

27 yaşındaki Kosovalı futbolcu, geçtiğimiz sezon başında 19 milyon euro'ya yakın bir bonservis bedeli ile İtalyan ekibi Lazio'nun yolunu tutmuştu. Burada beklentileri henüz karşılayamayan Muriqi için Fenerbahçe yeniden devreye girdi.

SARRİ ÜSTÜNÜ ÇİZDİ!

Sarı-lacivertlilere İtalyan basınında iyi bir haber geldi. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri takımdan ayrılmasını istediği oyuncuları belirledi. Sarri'nin ocak ayında bonservisiyle ya da kiralık olarak göndermeyi düşündüğü futbolcular arasında Kosovalı golcünün de olduğu iddia edildi.

Serie A ekibine büyük beklentilerle giden Vedat Muriqi, Lazio formasıyla çıktığı 43 karşılaşmada 2 gol atarken 2 de asist yaptı. Süper Lig'i yakından bilen deneyimli futbolcunun ve ailesinin de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...