Tgrt Haber
17 Temmuz 2021 13:12

Galatasaray'dan Xherdan Shaqiri harekatı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray taraftarları mutlu edecek bir transfer hamlesinde bulundu. Sarı-kırmızılılar EURO 2020'de İsviçre formasıyla başarılı olan ancak Liverpool'da istediği süreyi alamayan Shaqiri için İngiliz devine teklif sunacak.

Galatasaray'dan Xherdan Shaqiri harekatı! Son dakika transfer haberleri
Xherdan Shaqiri,Galatasaray

Daha önce de teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan ancak maliyeti nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Xherdan Shaqiri için Galatasaray bir kez daha harekete geçiyor. EURO 2020'de başarılı bir görüntü çizen Shaqiri, kulübü Liverpool'da istediği süreyi alamadığı için ayrılmak istiyordu. Sarı-kırmızılı yönetim da bu fırsatı görerek harekete geçti.

Takvim'in haberine göre; güncel piyasa değeri 12 milyon euro civarında olan Xherdan Shaqiri için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi hazırlayan Galatasaray yönetimi birkaç gün içinde bu teklifi Liverpool'un önüne getirecek.

Bu arada oyuncunun menajeri ile de temasların sıklaştığı da bildiriliyor. Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu 7 milyon euro gibi bir düzeye çekmeye çalışacağı da gelen haberler arasında. Sağ kanatta forma giyen Xherdan Shaqiri sol kanat ve forvet arkasında da göreve yapabiliyor. Shaqiri daha önce Alman devi Bayern Münih ve Inter takımlarında da forma giymişti.

2012 yılında Xherdan Shaqiri henüz 20 yaşındayken Alman devi Bayern Münih, Basel'e 12.5 milyon euro vererek yıldız kanat oyuncusunu kadrosuna katmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...