Tgrt Haber
15 Nisan 2022 20:55 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 21:04

Jöachim Löw'ün Fenerbahçe'den istediği bütçe dudak uçuklattı!

Fenerbahçe'de gelecek sezon için teknik direktör adaylarının başında yer alan Alman teknik adam Joachim Löw ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Deneyimli teknik adamın sarı-lacivertli ekipten transfer bütçesi istediği öğrenilirken, talep ettiği miktar ise dudak uçuklattı.

Jöachim Löw'ün Fenerbahçe'den istediği bütçe dudak uçuklattı!

Ligde son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, başarılı futbolunu sonuçlara da yansıtınca üst sıralara tırmanmayı başardı.

İkinciliği Konyaspor'dan devralan sarı-lacivertli ekip Devler Ligi yarışında bir adım öne geçerken Avrupa Kupaları'na katılım hakkı için de önemli bir avantaj elde etti.

Bu çıkışını önümüzdeki sezon da devam ettirmek isteyen Kanarya'da gelecek sezonun ana gündem maddesini ise teknik direktörün kim olacağı konusu...

BÜTÇE TALEP ETTİ

Listenin ilk sırasına Jöachim Löw'ü koyan sarı-lacivertlilere Alman teknik adamdan dudak uçuklatacak bir istek geldi.

Sky Sport'tan Rudy Galetti'nin haberine göre; Löw ile Fenerbahçe'nin görüşmeleri olumlu şekilde devam ederken, Alman teknik adam sarı-lacivertli ekipten transfer bütçesi istedi. Löw'ün Fenerbahçe'den istediği bütçenin 30 milyon euro olduğu ifade edilirken, Fenerbahçe'nin bu bütçeyi daha aşağı çekmeye çalıştığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...