Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 22:42 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 00:15

Son dakika! Mbaye Diagne resmen Fatih Karagümrük'te: 1 yıllık sözleşme imzalandı

Son dakika haberi: Fatih Karagümrük, Galatasaray ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden Mbaye Diagne ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Daha önce gol kralı da olan Senegalli forvetin Süper Lig'de 53 golü bulunuyor.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mbaye Diagne resmen Fatih Karagümrük'te: 1 yıllık sözleşme imzalandı
Galatasaray,Diagne,Fatih Karagümrük

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh ettiğini KAP'a bildirdi. Fatih Karagümrük ise Senegalli forvetle 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne'yi 1 sezonluğuna kadromuza kattık. Diagne, kariyerinde Türkiye Süper Ligi, Belçika Pro Ligi, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası olmak üzere 4 kupa kazandı. 2018-19 sezonunda 30 golle Türkiye Süper Ligi gol kralı olan Mbaye Diagne, kariyerine Karagümrük forması altında devam edecek."

Son dakika! Mbaye Diagne resmen Fatih Karagümrük'te: 1 yıllık sözleşme imzalandı

Galatasaray ise sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladığı Senegalli futbolcuya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Sarı kırmızılılar, "Her şey için teşekkürler Mbaye Diagne!" notunu paylaştı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1549118500077244426

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...