Tgrt Haber
28 Aralık 2021 19:50

Mert Çetin savaşı! Galatasaray ve Trabzonspor...

Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Mert Çetin ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İtalya Serie A ekibi Hellas Verona'da forma giyen ve takımdan ayrılması beklenen 24 yaşındaki milli futbolcuya Fransa'dan da talipler olduğu öğrenildi.

Mert Çetin savaşı! Galatasaray ve Trabzonspor...
Hellas Verona,Mert Çetin,Galatasaray,Trabzonspor

İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona forması giyen milli futbolcu Mert Çetin'e Süper Lig ve Fransa Ligue 1 ekipleri talip oldu. 2019 yılında Roma'ya transfer olan, sonrasında ise Hellas Verona'da kariyerine devam eden 24 yaşındaki stoper Serie A'da 14 maça çıktı. Hellas Verona'nın teknik direktörlüğünü bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Igor Tudor yapıyor.

Yeniden milli takıma dönmek isteyen ve bu nedenle daha fazla süre alacağı bir takıma transfer olmak isteyen Çetin'e ilk resmi teklifi Fransız kulüpleri sunarken, Süper Lig'den Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer yarışının içinde olduğu öğrenildi.

Özellikle Edgar Ie'nin sakatlığı sonrası stoper arayışına giren bordo-mavili takımda Mert Çetin de adaylar arasında yer alıyor. Yerli rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray'ın da Mert Çetin'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...