Tgrt Haber
25 Nisan 2022 12:52 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 12:55

Ali Koç görmesin! Mesut Özil’den Ozan ve İrfan'a davet

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakıldıktan sonra bireysel çalışmalarını sürdüren Mesut Özil, iftarda takım arkadaşlarını ağırladı. Özil’in sadece İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan’ı davet etmesi sosyal medyada gündem olurken taraftar “Ali Koç görmesin” şeklinde espri yaptı.

Ali Koç görmesin! Mesut Özil’den Ozan ve İrfan'a davet

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’a oyundan çıktıktan sonra tepki gösteren dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil,  yönetimin aldığı karar ile kadro dışı bırakıldı. Özil’in yanı sıra Watford’dan devre arasında geri alınan Ozan Tufan, mart ayından beri Fenerbahçe'de kadro dışında.

ÖZİL İFTARDA ARKADAŞLARINI AĞIRLADI

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Mesut Özil, takım arkadaşlarından İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan’ı iftarda ağırladı. Özil ve eşi tarafından verilen iftar yemeğine ailece katılan Fenerbahçeli futbolcular o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

“ALİ KOÇ GÖRMESİN”

İrfan Can Kahvec'nin, "Davet için teşekkürler abicim" notuyla paylaştığı fotoğrafa beğeni yağdı. Bazı Fenerbahçe taraftarları "Ali Koç görmesin" diye espri bile yaptı.

ÖZİL, TÜRKİYE’DE KALMAK İSTİYOR

Mesut'un, Türkiye'de mutlu olduğu ve Fenerbahçe'de kalmak istediği için “Kadro dışı bırakılamaz” maddesini kriz noktasına getirmediği belirtiliyor. Deneyimli futbolcu, özel antrenör eşliğinde takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Ali Koç görmesin! Mesut Özil’den Ozan ve İrfan'a davet

Ali Koç görmesin! Mesut Özil’den Ozan ve İrfan'a davet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...