Tgrt Haber
20 Haziran 2022 08:03 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 08:21

Pirlo'nun ilk transferi Galatasaray'dan!

Transfer haberleri: Fatih Karagümrük'ün 1 yıllık sözleşme imzaladığı İtalyan teknik adam Andrea Pirlo, ilk transferini Süper Lig'den yapacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Pirlo'nun ilk transferi Galatasaray'dan!
Andrea Pirlo,Fatih Karagümrük,Galatasaray,,transfer

Süper Lig'de sezonu 57 puanla 8. sırada bitiren Fatih Karagümrük, ligin bitişinin ardından teknik direktör Volkan Demirel ile sürpriz bir karar alarak yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibi geçtiğimiz günlerde İtalyan hoca Andrea Pirlo ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Pirlo'nun ilk transferi Galatasaray'dan!

SEMİH KAYA İLE ANLAŞILDI

Ajansspor'un haberine göre; 43 yaşındaki Pirlo, Fatih Karagümrük'teki ilk transferini Galatasaray'dan yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı-siyahlılar, Galatasaray altyapısında yetişen ve kaptanlığa kadar yükselen Semih Kaya ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Malatyaspor'dan kadrosuna kattığı ve 6 aylık sözleşme imzalanan Semih Kaya'ya henüz sarı-kırmızılı takımdan yeni bir sözleşme teklifi gelmedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...