Tgrt Haber
19 May 2022 19:56 - Güncelleme : 19 May 2022 20:01

Salih Özcan dünya devine transfer oluyor

Alman devi Borussia Dortmund, adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan milli futbolcu Salih Özcan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Salih Özcan dünya devine transfer oluyor
Salih Özcan,Borussia Dortmund

Almanya Bundesliga'da Köln forması giyen Salih Özcan'ın yeni adresi belli oldu. Borussia Dortmund'un 24 yaşındaki oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiği öğrenildi.

Alman basınına yansıyan haberlerde, Borussia Dortmund'un Salih'in bonservisi için kulübüne 10 milyon Euro ödeyeceği bildirildi. Resmi imzaların kısa süre içerisinde atılacağı kaydedildi.

Salih Özcan'ın adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı. Orta sahada görev yapan Salih Özcan, bu sezon Köln formasıyla çıktığı 34 maçta 2 gol atarken, 1 de asist yaptı.

AY-YILDIZLI FORMAYI SEÇTİ!

Almanya U21 Takımı ile Avrupa şampiyonluğu yaşayan genç oyuncu, A Milli Takım tercihini ise Türkiye'den yana kullanmış ve İtalya ile oynanan hazırlık maçında ilk kez ay-yıldızlı formayı giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...