Tgrt Haber
31 Aralık 2021 19:22

Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın yeni adresi belli oluyor!

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayan Beşiktaş yeni sezona büyük umutlarla başlasa da ilk yarının sonunda zirvenin bir hayli uzağında kaldı. Yeni yılda kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Kara Kartal'ın büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği Salih Uçan için Göztepe ve Altay'ın devrede olduğu, Altay'ın transferi bitirmeye daha yakın olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın yeni adresi belli oluyor!
​Süper Lig,Altay,Göztepe,Salih Uçan,Beşiktaş

Süper Lig'de son 12 haftada sadece 3 puan toplayarak devreye düşme hattının 1 puan üzerinde giren Altay'da gözler takıma yapılacak takviye çevrildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin verdiği rapora göre çalışmaları başlayan yönetim, dün ilk hamlesini gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlılar, Göztepe'nin de talip olduğu Salih Uçan için Beşiktaşlı kurmaylarla temas kurdu. Dün Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş ile karşılaşan İzmir ekibinde yöneticiler, maç esnasında transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

ALTAY BİR ADIM ÖNDE

Yeni Asır'ın haberine göre; sezon başında Beşiktaş'a transfer olan ancak performansıyla hayal kırıklığına neden olan Salih Uçan'ın daha çok forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun transferi için yoğun bir trafik yaşanırken, geçen sezon Beşiktaş'a tesislerinin kapısını açan İzmir temsilcisi Altay'ın sıcak ilişkileri nedeniyle transferde bir adım önde olduğu öğrenildi.

Futbola Bucaspor alt yapısında başlayan Salih, sırasıyla Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli ve Alanyaspor formalarını giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...