Tgrt Haber
16 Haziran 2022 09:48 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 11:14

Trabzonspor bombaları peş peşe patlattı: 4 transfer birden!

Son dakika transfer haber: Trabzonspor transferde gaza bastı. Bordo-mavililer, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Stefona Denswil ve Jens Stryger Larsen'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Trabzonspor bombaları peş peşe patlattı: 4 transfer birden!
Stefano Denswil,Trabzonspor,transfer,Eren Elmalı,Doğucan Haspolat,Stefona Denswil,Jens Stryger Larsen

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor transferde gaza bastı. Bordo-mavililer, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Stefona Denswil ve Jens Stryger Larsen'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi!

Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklamalar şöyle:

"Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil ve Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferleri konusunda görüşmelere başlanmıştır"

Denswil geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçirmişti. Hollandalı oyuncu, geçen sezon bordo-mavili takımda 28 lig maçında 1940 dakika süre almıştı. Denswil'in İtalyan ekibi Bologna ile olan sözleşmesi bu ay sonu bitiyordu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...