Tgrt Haber
03 Temmuz 2021 11:18

Vitor Pereira'nın gelişi sonrası yıldız oyuncu takımdan ayrılabilir

Fenerbahçe, eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira ile yeniden anlaştığını açıkladı. Anlaşma sonrası akıllara geçmişte yaşanan Pereira ile Caner Erkin arasındaki gerginlik geldi. Tecrübeli futbolcu ile antrenmanda tartışan Pereira, Caner Erkin'i kadro dışı bırakmıştı.

Vitor Pereira'nın gelişi sonrası yıldız oyuncu takımdan ayrılabilir
Fenerbahçe,Caner Erkin,Vitor Pereira

Fenerbahçe'de uzun süren teknik direktör arayışı nihayet bitti. Sarı-lacivertliler, Emre Belözoğlu'yla sezonu bitirmesinin ardından Vitor Pereira ile anlaşmaya vardı. Portekizli teknik adam 2015-2016 sezonunda Süper Lig 'i 79 puanlı şampiyon Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada 74 puanla bitirmiş, ardından genç hocayla yollar ayrılmıştı.

CANER ERKİN'İ KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI

Pereira döneminde Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi Caner Erkin depremi yaşanmıştı. Karşılaşma öncesi son toplantıda ilk 11'de olmadığını öğrendikten sonra sinirlerine hakim olamayan Caner Erkin, Vitor Pereira'ya yönelik ağır hakaretleri nedeniyle Galatasaray maçı kadrosundan çıkarılmıştı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın üzerine yürüyen Caner, sinkaflı ifadeler kullanmıştı. Olayın devamında ise Caner'in kadro dışı bırakılmasına karar verilmişti.

Vitor Pereira'nın gelişi sonrası yıldız oyuncu takımdan ayrılabilir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...