Tgrt Haber
15 May 2022 07:53 - Güncelleme : 15 May 2022 14:21

UEFA sınavında büyük hayal kırıklığı: Zorbay Küçük sıfır çekti

FİFA listesine giren ve gelecek vadeden Türk hakem Zorbay Küçük, UEFA sınavında sıfır çekerek TFF ve MHK’ya büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Genç hakem İsviçre'deki sınav ve atletik testlerde başarılı olamadı!
zorbay küçük,hakem,tff,mhk,uefa
Genç hakem İsviçre'deki sınav ve atletik testlerde başarılı olamadı!

Yılbaşında FİFA hakem listesine giren Zorbay Küçük, listeye ilk defa girenler için düzenlenen "UEFA Giriş Kursları" seminerine katıldı.

TEST VE SINAVDA ÇAKTI!

Türkiye Gazetesi’nden Ömer Faruk Ünal’ın haberine göre, gelecek vadeden Türk hakem Zorbay Küçük, İsviçre'de düzenlenen sınavlardan büyük bir hayal kırıklığı ile ayrıldı. Genç hakem UEFA'nın hakem gelişimi için 8-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Nyon'da düzenlediği "Uluslararası Hakemler için 31. UEFA Giriş Kursu" sonrası testleri ve kural sınavlarını geçemedi.  

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

İlk defa katıldıkları seminerde Zorbay Küçük ile birlikte 27 farklı ülkeden 45 hakeme pratik ve teorik eğitimlerin yanı sıra fiziksel yeterlilik testleri uygulandı. Genç hakemimizin bu durumu TFF ve MHK’ya büyük bir hayal kırıklığı yaşatırken UEFA'nın bir telafi sınavı daha yapması bekleniyor.

FIFA listesi için adları geçen diğer hakemlerimiz ise Atilla Karaoğlan, Ali Şansalan, Erkan Özdamar’dı.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...