Tgrt Haber
08 May 2014 15:08

Annenize 'hayatını kolaylaştıracak' hediyeler

İhlas Mağazaları da, annelerinizi mutlu hissettirebilecek, Anneler Günü’ne özel seçenekler sunuyor...

Annenize 'hayatını kolaylaştıracak' hediyeler
anneler günü, ihlas mağazaları, anneler günü hediyesi, özel seçenekler

Hayatımızdaki en fedakar ve en kıymetli varlığımız annemize sevgimizi göstermenin en güzel ve en etkileyici yolu kuşkusuz içten bir sarılmadır. Hiçbir şey bu güzel hediyenin yerini tutamasa da, İhlas Mağazaları da, annelerinizi mutlu hissettirebilecek, Anneler Günü’ne özel seçenekler öneriyor. Gününün büyük bölümünü ev ve mutfak işleriyle geçiren hamarat annelerimizin hayatını kolaylaştırmak amacıyla, mutfak ve kişisel bakım alanında hep kadınların ilk tercihi olmayı başaran kaliteli markalardan bir seçim yapan İhlas Mağazaları, Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuyor. % 20’ye kadar ulaşan indirimler sayesinde İhlas Mağazaları’nda her bütçe uygun bir alternatif bulmanız mümkün.  
Anneniz için ev işlerini daha pratik hale getiren bu elektronik ev ve kişisel bakım aletlerine İhlas’ın Türkiye çapında yaygın ağa sahip mağazaları ve satış noktalarından ulaşabilir ya da  444 49 49 numaralı telefonu arayarak doğrudan evinize teslim edilmesini isteyebilirsiniz. Tüm amacımız, annelerimizin hayatına biraz daha kalite katabilmek ve sevgiyi paylaşabilmek için daha çok zaman sağlayabilmek…

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...