Tgrt Haber
18 Haziran 2021 23:12

AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı

Diyarbakır Hani'de provokasyon girişimi gerçekleşti. AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken polis ekiplerinin başlattığı operasyonla zanlı ve ona gözcülük yapan şahıs gözaltına alındı.

AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı
Diyarbakır,AK Parti,Belediye,Molotof,Saldırı,Hani

Diyarbakır Hani'de kimliği belirlenemeyen bir şahıs AK Parti ilçe binasına molotof kokteyli fırlattı. Şahıs saldırıyı gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden kaçtı, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İLÇE GENELİNDE OPERASYON BAŞLATILDI

Yaşanan saldırıda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, olay sonrası ilçe genelinde operasyon başlatan polis ekipleri, molotoflu saldırı düzenleyen şahısı ile ona gözcülük yapan zanlı gözaltına aldı.

NUMAN KURTULMUŞ'TAN SALDIRIYA TEPKİ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıya tepki gösterdi. Kurtulmuş, "Diyarbakır Hani İlçe binamıza yönelik terör saldırısını ve arkasındaki şer odaklarını lanetliyorum.Aziz milletimizin birlik ve beraberliğini hiçbir sinsi oyun bozamayacaktır." ifadelerini kullandı

AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...