Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 23:42 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 00:00

İmamoğlu'nun 'KYK'lı paylaşımına Bakan Varank'tan 'zamlı' cevap

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, KYK’da sadece ana paranın alınacağını açıklamasının ardından 'EYT Loading' paylaşımı yapan Kılıçdaroğlu'na Twitter’dan destek veren İBB Başkanı İmamoğlu'na sert çıktı. İmamoğlu'nun, Ulaştırma Bakanlığı'nın metro yatırımlarını kendi icraatı gibi gösterdiğini belirten Varank, İBB Başkanı'nın paylaşımı için “Hem de İstanbulkart'a %100 zam yaptıkları gün. PES!” dedi.

İmamoğlu'nun 'KYK'lı paylaşımına Bakan Varank'tan 'zamlı' cevap
Mustafa Varank,KYK,İmamoğlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından KYK faizlerinde sadece ana paranın ödeneceğini açıklamıştı. Kararın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından 'EYT' notuyla üzerinde 'Loading' yazan görsel paylaştı.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1549059443815587841

Söz konusu paylaşımın ardından son dönemin tartışılan isimlerinden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak CHP liderine destek oldu. İmamoğlu, paylaşımında "Türkiye’nin geleceği gençler ve çocuklar adına atılan adımlar için #TeşekkürlerKılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı.

BAKAN VARANK'TAN JET CEVAP

İmamoğlu'nun paylaşımına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. İmamoğlu'nun Ulaştırma Bakanlığı'nın metro yatırımlarını kendi icraatı gibi gösterdiğini ifade eden Varank, İstanbulkart'a yüzde 100 zam yapılmasını hatırlatarak "Pes" diyerek cevap verdi.

https://twitter.com/varank/status/1549123786016178176

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...