Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 09:23 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 09:40

Beyoğlu’nda polis tokadına soruşturma başlatıldı! 

İstanbul Beyoğlu’nda denetim yapan polis ekiplerinin bir şüpheliye uyguladığı şiddet gündem oldu. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülere ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Söz konusu polis hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
tokat,beyoğlu,polis,soruşturma

İstanbul Beyoğlu’nda Tarlabaşı Mahallesi’nde dün uyuşturucu denetimleri sırasında çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu. Bir polis memuru şüpheliye küfür ederek tokat attı. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

POLİS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Emniyetten yapılan açıklamada görüntülerin tasvip edilmediği ifade edilirken söz konusu polis hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

“GÖRÜNTÜLERİ TASVİP ETMİYORUZ

Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Beyoğlu ilçesi Tarlabaşı Mahallesi'nde uyuşturucu ve madde bağımlılığının önlenmesine yönelik denetimler esnasında bir şahsın, denetim yapılmasını engellemek amacıyla, görevli personelimize yönelik olumsuz tavır ve sözlü mukavemeti sonrasında, tasvip etmediğimiz görüntüler yaşandığı tespit edilmiştir.

“TEŞKİLATIMIZ ADINA ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ”

Uyuşturucu ile mücadelemiz tavizsiz devam edecektir. Ancak suç ve suçluyla mücadele ederken buna halel getirmemek temel prensibimizdir. Meydana gelen olaydan teşkilatımız adına üzüntü duyuyoruz. Görevli personel hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...