Tgrt Haber
04 Aralık 2021 10:58

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hayriye Alkutay'ın annesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ayrıldığı eşi tarafından öldürülen Hayriye Alkutay'ın annesi Keziban Alkutay ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. Erdoğan katilin hak ettiği cezayı alacağını ifade etti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hayriye Alkutay'ın annesine taziye telefonu
erdoğan,hayriye alkutay,taziye

Antalya'nın Döşemealtı İlçesinde Aylin Hayriye Alkutay, güvenlik görevlisi olan eski eşi Mustafa Ayata tarafından kurusıkıdan bozma tabancayla katledilmişti. Alkutay'ın Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Döşemealtı Ülkü Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı olduğu ortaya çıktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayriye Alkutay'ın annesi Keziban Alkutay ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hayriye Alkutay'ın annesine taziye telefonu
Eski eşi tarafından öldürülen Hayriye Alkutay

NE OLMUŞTU?

Antalya Döşemealtı'nda ayrıldığı eşini ziyarete gelen adam, yaşanan tartışmanın ardından tabancasıyla kurşun yağdırdı. 2 çocuk annesi Hayriye Alkutay'ı öldürüp 2 kayınbiraderini ise yaralayan zanlı, olay yerine gelen ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Suç aleti silahıyla birlikte polis tarafından yakalanan zanlı Mehmet A.’nın bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...