Tgrt Haber
10 Temmuz 2022 16:58 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 17:05

Fatih'te 11 milyonluk hırsızlık! Zanlılar kıskıvrak yakalandı

Fatih'te bir iş yerinden 11 milyon lira değerindeki 562 bin dolar ile 100 bin euroyu kasayla birlikte çalan hırsızlar, kıskıvrak yakalandı. Zanlılardan Eyüphan T.'nin 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Fatih'te 11 milyonluk hırsızlık! Zanlılar kıskıvrak yakalandı
fatih,hırsızlık,milyonluk hırsızlık

Geçtiğimiz mayıs ayında Fatih'te Abdullah K.'nın iş yerine giren hırsızlar, iş yerindeki kasayı açamayınca kucaklayarak götürdü. Sabah iş yerine gelen iş yeri sahibi, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığa uğradı. Şoku atlatan iş insanı, olayı polis ekiplerine haber verdi. Çalınan çelik kasada 562 bin dolar ile 100 bin euro paranın olduğu öğrenilirken polisin yaptığı araştırmalar sonucu hırsızlık anlarının güvenlik kameralarına yansıdığı belirlendi.

İKİSİ DE YAKALANDI

Görüntülerde çalıntı olduğu öğrenilen bir araçla iş yerine gelen hırsızlar, para dolu kasayı taşıyarak dükkandan çıkarttıkları görülüyor. Güvenlik kamera görüntüleri ve yapılan araştırmalar üzerine şüphelileri belirleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen Eyüphan T. (20) ile Serdar G.'yi (41) 6 Temmuz günü Bağcılar ve Başakşehir ilçelerinde yakaladı.

Zanlılardan Eyüphan T.'nin 25 tane suç kaydı olduğu ortaya çıkarken, iki zanlı adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...