Tgrt Haber
18 Aralık 2018 12:36

FETÖ elebaşının yeğenine hapis cezası

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Selman Gülen’e “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

FETÖ elebaşının yeğenine hapis cezası
fetör,terör,selman gülen,hapis

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

LÜKS OTOMOBİLİNDEYKEN GÖZALTINA ALMIŞTI
İstanbul’da lüks otomobilinde gözaltına alınan FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülenin yeğeni Selman Gülen Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu olarak yargılanıyordu. 

BYLOCK'A 137 KEZ GİRMİŞ
Sanık Gülen'in de FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğunun tespit edildi. Gülen'in ByLock'u "selman812" kullanıcı adıyla 24 Ekim 2015'de yüklediğini ve 19 Şubat 2016'ya kadar da programı kullandığına dikkat çeken savcı, sanığın 137 kez ByLock'a erişim sağladığını kaydetti.

15 YILA KADAR HAPSİ İSTENMİŞTİ
Tutuklu sanık Gülen'in "silahlı terör örgütüne üye olma" suçunu işlediğinin sabit olduğuna dikkat çekerek, Gülen'in 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesi talep edilmişti.

7 YIL 6 AY HAPİS CEZASI
Tutuklu olarak yargılanan FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakkında süren davada karar verildi. 15 yıl hapsi istenen Gülen, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...