Tgrt Haber
08 Ocak 2022 11:51

TSK'daki FETÖ'cülere 25 ilde operasyon: 57 gözaltı

İstanbul merkezli 25 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik gerçekleştirilen operasyonda 73 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 57'si yakalandı.

TSK'daki FETÖ'cülere 25 ilde operasyon: 57 gözaltı
fetö,,TSK,,istanbul,

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 25 ilde operasyon yapıldı. Operasyonlarda gözaltı kararı verilen 73 kişiden 57'si yakalandı. 

FETÖ/PDY terör örgütünün örgütsel iletişim modeli olan ankesör, büfe gibi sabit hatlardan ardışık olarak aranan ve ayrıca aynı ankesörlü kart ile birlikte arandığı tespit edilen ve örgütsel mensubiyetlerine dair başkaca deliller ışığında düzenlenen soruşturma kapsamında 73 şüpheli hakkında gözaltına kararı verildi. Gece yarısı saat 01.00'da İstanbul merkezli 25 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 57 şüpheli gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürüldüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...