Tgrt Haber
21 Ocak 2022 09:04

FETÖ'ye 28 ilde operasyon: 51 kişi gözaltına alındı

Son dakika haberi: FETÖ'nün jandarma yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında operasyonu kapsamında Ankara merkezli 28 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltı karara verilen 78 kişiden 51 kişi gözaltına alındı.

FETÖ'ye 28 ilde operasyon: 51 kişi gözaltına alındı
FETÖ,ankara

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında verilen talimatlara istinaden; MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ile SİBER Daire Başkanlıklarınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda, örgütün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ yapılanması içerisinde yer aldıkları tespit edilen; daha önce geçici olarak görevden uzaklaştırılmış 31 astsubay ile daha önce ilişiği kesilmiş 47 askeri öğrenci olmak üzere toplam 78 şüphelinin Ankara merkezli 28 ilde, 21.01.2022 tarihinden itibaren gözaltına alınmalarına karar verildi. Soruşturma kapsamında 51 kişi gözaltına alındı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...