Tgrt Haber
05 Eylül 2015 19:41

GGC başkanlığına Ay, yeniden seçildi

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) başkanlığına İbrahim Ay, yeniden seçildi.

GGC başkanlığına Ay, yeniden seçildi
ggc

GGC'nin 25. Olağan Genel Kurulu Gaziantep Ticaret Odası'nda yapıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kongrede, yönetim listesine onur kurulu eklenirken, federasyon delegesi sayısı da tekrar belirlendi. Faaliyet ve denetim raporlarının oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

Mevcut başkan İbrahim Ay'ın tek aday olduğu genel kurulda kayıtlı 231 üyeden 160'ı oy kullandı.

Ay, yaptığı konuşmada, basın camiasına hizmet etmekten büyük onur duyduklarını söyledi.

GGC'yi tüm organlarla ortak projeler üretebilen bir pozisyona getirdiklerini kaydeden Ay, şöyle konuştu:

"Cemiyetimizi, kentin tüm organlarıyla iletişim halinde olan bir vizyona kavuşturduk. Herkese kapımızı açtık. Bu bağlamda daha önce üyelikten ihraç edilen cemiyetimizi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'na tekrar üye yaptık ve Ankara'da temsil noktasında elimizi güçlendirdik. Yine ilimizde sektörümüzdeki yeniliklerin takip edilmesi ve siz değerli meslektaşlarımızın bilgilendirilmesi için çeşitli seminerler düzenledik."

Ay, yeni dönemde de yerel basının güçlendirilmesi adına çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

GGC Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

"İbrahim Ay, Hasan Kırmızıtaş, Aydın Akyürek, Fevzi Tekin, Yaşar Yavuz, Mehmet Boncuk, Gülşah Sert, Deniz Yükselir, Özlem Karıncalı, Bekir Şahin, Hanifi Kılıç, Hacı Salıcı, Bülent Çulcuoğlu, İsmail Şahin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...