Tgrt Haber
13 Ekim 2020 23:55

İçişleri'nden "ışıklar yanıyor" paylaşımına tepki

Anayasa mahkemesi üyesi Engin Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı "ışıklar yanıyor" paylaşımına İçişleri Bakanlığından cevap geldi. Bakanlık "ışıklarımız hiç sönmüyor" mesajı ile skandal paylaşıma gönderme yaptı.

İçişleri'nden "ışıklar yanıyor" paylaşımına tepki
içişleri bakanlığı,engin yıldırım,aym

Anayasa mahkemesi üyesi Engin Yıldırım sosyal medya hesabından garip bir paylaşım yaptı. Anayasa Mahkemesi binasının fotoğrafını paylaşan Yıldırım, “ışıklar yanıyor” mesajını yazdı. Bu mesaj eski Türkiye günlerinde “genelkurmayın ışıkları yanıyor” mesajlarına benzetildi. Paylaşıma sosyal medyada tepki yağarken İçişleri Bakanlığı da "ışıklarımız hiç sönmüyor" mesajı ile skandal paylaşıma gönderme yaptı.

Anayasa Mahkemesi’nin CHP milletvekili Enis Berberoğlu ile ilgili verdiği hak mahkumiyeti kararı bugün İstanbul 14. Ağır Ceza mahkemesi tarafından yok hükmünde sayılmıştı. Mahkeme, Anayasa Mahkemesi'nin yeniden yargılama talebini geri çevirmişti.



ENGİN YILDIRIM'DAN GARİP PAYLAŞIM
Anayasa mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’dan bu akşam saatlerinde garip bir sosyal medya paylaşımı geldi. Yıldırım, anayasa mahkemesi binasının gece vakti çekilmiş resmini paylaşarak "ışıklar yanıyor" ifadesini kullandı.

İçişleri'nden

İÇİŞLERİ'NDEN YILDIRIM'A CEVAP: IŞIKLARIMIZ HİÇ SÖNMÜYOR
İçişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise AYM üyesi engin Yıldırım’ın mesajına cevap verildi.

İçişleri Bakanlığı’ndan "ışıklarımız hiç sönmüyor" şeklinde bir paylaşımda bulunuldu.

İçişleri'nden

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...