Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 17:21 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 18:16

Tamirden çıkan İETT otobüsü tünelde alev aldı: Sürücü ve oğlu ölümden döndü

İstanbul Sultangazi'de tamirden sonra test sürüşü yaptığı İETT otobüsünde dumanların yükseldiğini gören sürücü ve oğlu ölümden döndü.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İETT,istanbul,otobüs,yangın

İstanbul’da İETT otobüsü tamir edildikten sonra denem sürüşüne çıkarıldı. Tünele girdiği sırada otobüs alev aldı. Dumanların yükseldiğini gören sürücü ve oğlu can havliyle kendini dışarı attı.

Olay saat 15.00 sıralarında Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi Cebeci Caddesi üzerinde yaşandı. İsmail Sezici isimli sürücü İETT otobüsünü tamirden sonra test sürüşü yapmaya çıkardı.

SÜRÜCÜ VE OĞLU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bir süre sonra tekleyen araçtan tünelde dumanlar yükselmeye başladı. Araçta yangın çıktığını fark eden Sezici, yanında bulunan 9 yaşındaki oğlu Hasan Sezici ile birlikte kendilerini son anda dışarı attı.

Tamirden çıkan İETT otobüsü tünelde alev aldı: Sürücü ve oğlu ölümden döndü

DEMİR YIĞININA DÖNDÜ

Araçta zaman zaman patlamalar meydana gelirken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Faciadan dönülen olayda itfaiye ekipleri yanan aracı söndürürken, otobüs adeta demir yığınına döndü.

PATLAMA OLDU

Olay anını anlatan Hasan Sezici, "Araba yapıldıktan sonra deneme turuna çıktım. Dolanıyordum. Yavaşladı burada. Yangın çıkmaya başladı. Tüpü aldım ama patlama oldu. Korktum. İtfaiye geldi. Yangın söndürdüler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...