Tgrt Haber
16 Ağustos 2021 01:10

Irak'ın kuzeyinden acı haber: 1 asker şehit, 1 asker yaralı

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek operasyonunda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Irak'ın kuzeyinden acı haber: 1 asker şehit, 1 asker yaralı
şehit,MSB,asker

Irak'ın kuzeyinden yürek yakan haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

"1 ASKER ŞEHİT, 1 ASKER YARALI"

MSB'nin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde bir üs bölgemizde bölücü terör örgütü mensupları ile yakın emniyet unsurları arasında çıkan temas neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...