Tgrt Haber
01 Ağustos 2022 10:15 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 10:26

İş çıkışı arkadaşını beklerken saldırıya uğradı!

Zonguldak’ta 34 yaşındaki Gamze Kavraz iş çıkışı arkadaşını beklediği sırada tanımadığı kişi tarafından saldırıya uğradı. Aldığı darbeler ile yere yığılan kadının imdadına çevredekiler yetişti. Saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İş çıkışı arkadaşını beklerken saldırıya uğradı!
Zonguldak,iş,çıkış

Zonguldak’ta meydana gelen olayda 34 yaşındaki bir çocuk annesi Gamze Kavraz, iş çıkışında arkadaşını beklediği sırada dehşeti yaşadı. Özel bir hastanenin yakınında arkadaşını beklerken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğrayan Kavraz, aldığı darbe üzerine yere kapaklandı.

ÇEVREDEKİLER YARDIMINA KOŞTU

Çarpmanın etkisiyle dişleri kırılan, yüzünde yaralar oluşan ve başına darbe alan talihsiz kadını gören vatandaşlar imdadına koştu. Saldırgan ise bu sırada kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. İlk müdahalesi yakınındaki özel hastanede yapılan Kavraz, zanlıdan şikayetçi oldu.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olay yerinin yakınındaki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, kısa sürede olayın failinin Ümit Kalmaz olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN SALDIRDI”

Dehşet anlarını gazetecilere anlatan Gamze Kavraz, yaşadıklarını anlayamadan kendisini yerde bulduğunu söyledi. Saldırganın kendisine hiçbir şey söylemeden saldırdığını ifade eden Kavraz, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Ben saat 18.30 gibi işten çıktım. Kız arkadaşımla buluşacaktık. Orada bir anda geldi. Başımın sağ tarafından vurdu. Anlamadım ne olduğunu. Bir anda kendimi yerde buldum. Kendimi kaybettim o anda. Bir anda etrafımda polisler, hastane çalışanları toplandı. Hastane acilinde müdahale ettiler. Daha sonra başka hastaneye sevk oldum. Tedavimin ardından karakolda şikayetçi olduğumu söyledim. Olay anında bana hiçbir şey söylemedi. İsminin Ümit olduğunu, uyuşturucu kullandığını söylediler. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum. Bu gün bana yapılan yarın bir başkasına yapılabilir. Çocuğa da yapılabilir. Benim 9 yaşında çocuğum var. Tek başıma büyüttüğüm çocuğum var. Bana bir şey olsaydı ne yapardım. Allah'tan ucuz kurtuldum. Arka tarafım çimenlik olduğu için ayak sesini duyamadım. Aldığım darbeyle kendimi yerde buldum. İki dişim kırıldı."

İş çıkışı arkadaşını beklerken saldırıya uğradı!

İş çıkışı arkadaşını beklerken saldırıya uğradı!

İş çıkışı arkadaşını beklerken saldırıya uğradı!

İş çıkışı arkadaşını beklerken saldırıya uğradı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...