Tgrt Haber
02 Mart 2014 15:34

Işık, 'Türkiye'nin her tarafına yatırımlar yapılıyor'

Işık, 'Türkiye büyüyor, gelişiyor, kalkınıyor. İstikrar sayesinde Türkiye'nin her tarafına yatırımlar yapılıyor' dedi.

Işık, 'Türkiye'nin her tarafına yatırımlar yapılıyor'
bilim teknoloji bakanı ışık,yatırımlar,türkiyenin her tarafına yatırımlar yapılıyor,

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde çeşitli ziyaret ve açılış törenlerine katıldı. Işık, Kürtün ilçesinin Üçtaş köyünde bulunan bir köprünün açılışında yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin istikrarı yakaladığını belirterek, "Sürdürülebilir bir ekonomimiz var. Bölgeye yaptığımız yatırımlar son yıllarda büyük artış gösterdi. AK Parti iktidarı ile hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına çok daha hızlı getiriyoruz" diye konuştu.Bakan Işık daha sonra Kürtün Kültür Merkezine geçerek, burada dokumacılık yapan kadınlarla sohbet etti. Kadınlara, yakın zamanda geleneksel el sanatları enstitüsü kurmayı planladıklarını söyleyen Işık, "Bu enstitü ile üretilen el sanatlarına sahip çıkmayı planlıyoruz. Ürettiğimiz el sanatları artık dünyanın her yanında olacaktır" şeklinde konuştu. Işık'a ziyareti sonrası kadınlar tarafından çeşitli yöresel el sanatları ürünleri hediye edildi.
Kürtün Devlet Hastanesininin açılış törenine de katılan Bakan Işık, burada, Türkiye'de bütçeden en büyük payı eğitim ve sağlık yatırımlarının aldığını ifade ederek, "Türkiye büyüyor, gelişiyor, kalkınıyor. İstikrar sayesinde Türkiye'nin her tarafına yatırımlar yapılıyor. Bu istikrarın devam etmesi için vatandaşlarımızın desteğini sürdürmesini istiyoruz. Onun için durmak yok, hizmete devam. Durmak yok yola devam diyoruz" ifadelerini kullandı.Bakan Işık, Özkürtün Beldesi'nde de AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. Işık'a açılış ve ziyaretlerine Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün ile öteki ilgililer eşlik etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...