Tgrt Haber
03 Nisan 2020 21:16

İstanbul'da toplu ulaşımda maske zorunluluğu

İstanbul’da otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maskesi olmayan yolcuların alınmayacağı öğrenildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın 100 bin maskenin ücretsiz dağıtılacağını açıkladı.

İstanbul'da toplu ulaşımda maske zorunluluğu
istanbul,maske,koronavirüs

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maskesi olmayan yolcuların alınmayacağı öğrenildi.

100 BİN ÜCRETSİZ MASKE
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "Kıymetli İstanbullular; sağlığınız ve Cumhurbaşkanlığı açıklaması gereği yarın itibariyle toplu taşıma araçlarımıza maskeyle binmenizi rica ediyoruz. İlk etapta yarın 100 bin ücretsiz maske dağıtacağız. Sizi salgından korumak en önemli vazifemiz. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim." dedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun ise yaptığı açıklamada: "Yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maskesi olmayan yolcular alınmayacaktır. Değerli İstanbulluların bu hassas konuda duyarlı olacaklarına şüphemiz yoktur." ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...