Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 12:15 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 13:27

Karı kocayı spreyle bayıltıp, 50 bin TL'lik altınlarla kayıplara karıştılar

İstanbul’da bir daireye giren 3 hırsız, yatak odasında uyuyan karı kocayı spreyle bayılttıktan sonra evdeki 50 bin TL’lik ziynet eşyaları çalıp kayıplara karıştılar.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Karı kocayı spreyle bayıltıp, 50 bin TL'lik altınlarla kayıplara karıştılar
Hırsız,İstanbul

İstanbul Küçükçekmece’de 6 katlı bir binada meydana gelen olayda, maskeli 3 hırsız gece saatlerinde binaya girdi. Binada bulunan bir dairenin kapısını açan 3 hırsız, doğruca yatak odasına yöneldi. Komodinin üzerinde bulunan alyans, altın yüzük ve çeyrek altınları çekmeceyle beraber aldı.

Çalacak başka eşyalar için yatak odasında arayışa giren hırsızlarla tam o sırada uyanan kadın göz göze geldi. Şok geçiren Zeynep Keser, güçlükle eşini uyandırdı.  Ama eşinin uyanması da bir işte yaramadı. Uyandıktan sonra adan hırsızların arkalarından koştu ama yere düştü.

HIRSIZLAR KAYIPLARA KARIŞTI

Daha sonra kadının çığlık atması üzerine binadakiler yardımına geldi. ihbar üzerine polis ekipleri eve gelip inceleme yaptı, kamera incelemesi yaptı. Adam kendisine geldikten sonra karakola gidip şikayetçi oldu.

“EŞİM KENDİNE GELEMEDİ, BAYGINDI”

Adamı karşısında görünce şok olduğunu ve uyandırmaya çalıştığı eşinin sersem gibi olduğunu anlatan Zeynep Keser, “Bir kişiyi gördüm yatak odasında, zaten karşılaştığım an elim ayağım titredi. Eşimi uyandırmaya çalıştım uyandı ama sersem gibiydi, hiçbir şey yapamadı. Kendisine gelene kadar zaten hırsız çekmece ile beraber çıkıp gitti. Eşime sprey sıkmışlardı, çünkü kendine gelemedi, baygındı” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...