Tgrt Haber
22 Ekim 2018 16:34

Kaşıkçı cinayetinde flaş gelişme! Kaşıkçı'nın dublörü kamerada

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından konsoloslukta bulunan bir kişiye Kaşıkçı'nın kıyafetleri giydirilmiş ve binadan çıkartılmıştı. Bahsi geçen kişinin binadan çıkarılmasının görüntüleri ortaya çıktı.

Kaşıkçı cinayetinde flaş gelişme! Kaşıkçı'nın dublörü kamerada
cemal kaşıkçı,

CNN International, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından konsoloslukta bulunan bir kişiye Kaşıkçı'nın kıyafetlerinin giydirilerek, güvenlik kameralarında sahte iz bırakmak için binadan çıkarılmasının görüntülerini yayınladı.

KAŞIKÇI'NIN KIYAFETLERİNİ GİYİP ÇIKTI

Görüntülerde Kaşıkçı'nın dublorü olarak kullanılan ve isminin Mustafa el Medeni olduğu tespit edilen kişinin Kaşıkçı'dan iki saat önce konsolosluk binasına başka kıyafetlerle geldiği, daha sonra ise Kaşıkçı'nın kıyafetleri ve gözlüğünü giymiş şekilde kapıdan çıktığı görülüyor.

POŞETİ ÇÖP KUTUSUNA ATIYOR

Dublör Kaşıkçı'nın beraberindeki kişiyle birlikte bir taksiye binerek Sultanahmet'e gittiği ve burada bir tuvalete girerek tekrar kendi kıyafetlerini giydiği görülüyor. İkili daha sonra içerisinde Kaşıkçı'nın kıyafetlerinin olduğu düşünülen poşeti bir çöp kutusuna atarken görülüyor.

SAKALSIZ VE BIYIKSIZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

İkilinin daha sonra bir asansörün kapısında beklediği ve bu sırada Mustafa el Medeni'nin sakalsız ve bıyıksız olduğu görülüyor. Emniyet yetkilileri Medeni'nin Kaşıkçı'ya benzeyebilmek adına takma sakal ve bıyık taktığı yönünde değerlendirmede bulunuyor.

İşte dünyanın takip ettiği olayın seyrini değiştirecek görüntüler;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...