Tgrt Haber
22 May 2021 22:16

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan canlı yayında adaylık sinyali

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı tartışılırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan canlı yayında adaylık sinyali
kemal kılıçdaroğlu,Jahrein,twitch,cumhurbaşkanı,aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Jahrein isimli bir Twitch yayıncısına konuk oldu.

300 binden fazla kişinin izlediği canlı yayında kendisine sorulan soruları cevaplayan Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayıyla ilgili de çok çarpıcı bir ifade kullandı.

SEÇİMLERDE ADAY OLACAK MI?

CHP'nin şu anda bir adayı olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, bir ittifak yaptıklarını ve cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ittifakla konuşmak zorunda olduklarını açıkladı. Ancak CHP liderinin "Seçildiğimde bana hakaret etmemek kaydıyla her türlü eleştiriyi yapabilecekler" ifadesini kullanması, Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylık sinyali verdiği şeklinde yorumlandı.

HDP İTTİFAKIN İÇİNDE Mİ?

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın içinde CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin olduğunu belirtip, "HDP bu ittifakın içinde yok, olsa söylerdim" dedi.

GENÇLERE İNDİRİM VAADİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasında gençlere yönelik vaatlerde de bulundu. Konsol, cep telefonu gibi elektronik ürünlerde KDV ve ÖTV indirimi yapacaklarını söyleyip, üniversitede okuyan gençlerin yurt sorunlarını bir yıl içinde çözeceğini savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...