Tgrt Haber
18 May 2021 21:50

Kırmızı kategoriye bir çizik daha!

Diyarbakır Lice kırsalında, 2 terörist öldürüldü. Öldürülen teröristlerden birinin Diyarbakır sorumlusu olarak faaliyet gösteren ve Terör Arananlar Listesinde 10 Milyon TL’ye kadar ödülle “kırmızı” kategoride aranan Agit Bismil kod adlı Aydın Şimşek olduğu tespit edildi.

Kırmızı kategoriye bir çizik daha!
kırmızı kategori,,PKK,,operasyon

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığından alınan istihbarat çerçevesinde düzenlenen operasyonda öldürlen teröristlerden birinin, "kırmızı" kategoride 10 milyon lira ödülle aranan sözde Diyarbakır sorumlusu "Agit Bismil" kod adlı Aydın Şimşek olduğu belirlendi.

"LİCE KIRSALINDA 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ"

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "İç güvenlik operasyonları kapsamında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığından alınan istihbarat çerçevesinde, Diyarbakır Lice kırsalında, Jandarma SİHA/ İHA, JÖH ve Komando birlikleri ile gerçekleştirilen operasyonda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi.

KIRMIZI KATEGORİDE ARANIYORDU

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Diyarbakır sorumlusu olarak  faaliyet gösteren ve Terör Arananlar Listesinde 10 Milyon TL’ye kadar ödülle “KIRMIZI” kategoride aranan Agit Bismil kod adlı  Aydın Şimşek olduğu tespit edilmiştir.

"BİRÇOK VATANDAŞIMIZIN ÖLDÜRÜLMESİNİN SORUMLUSUYDU"

Etkisiz hale getirilen terörist; 2018 yılından bu yana kanlı terör eylemlerinin talimatlarınrı vererek birçok vatandaşımızın yaralanması ve öldürülmesi olaylarının faili ve azmettiriciydi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...